Urban Chef

Bij ons of bij jou thuis?

Geen tijd of geen zin im te koken? Laat dat maar aan ons over. We doen namelijk niets liever. We verzorgen je feestje zodat je qua eten en drinken niet naar om hoeft te kijken.

Of... je wilt graag zelf e.e.a koken, maar er komen best wel veel gasten en je komt handen (en tijd) tekort. Dan komt onze Catering Urban Style goed van pas… Je bestelt bij ons alleen wat je nodig hebt, wij leveren het aan (of je haalt het op)...
Zo kunt je denken aan een paar schalen met borrelhapjes, brood en pesto, of een schaal met pastasalde, groene salade of tonijnsalade…
Of je bestelt voor een x aantal personen Italiaanse gehaktballetjes, een schaal lasagne of gegratineerde zalmfilets…
Je krijgt het dan “kant en klaar” en goed verpakt… Thuis hoef je het alleen (evt. volgens ons advies) op te warmen en uit te serveren.
Makkelijker kan bijna niet… er is namelijk geen minimale bestelling!
Natuurlijk blijft nog steeds een optie om alles aan ons uit te besteden, je kunt dan ontspannen genieten van een mooi glas wijn!

Iets te vieren?

Of het nou een een verjaardagsfeestje is, een bedrijfsuitje of een bruiloft, bij Urban Chef ben je op het goede adres.
Vaak zie je er tegen op om je complete huis te 'verbouwen" tot een feestlocatie. Dat moet nou geen reden zijn om iets niet te vieren.
Buiten de reguliere openingstijden kun je bij ons terecht met je gasten. We staan dan voor je klaar, zorgen voor een topsfeer, eten en drinken en natuurlijk voldoende personeel. Je kan dan zelf ook volledig genieten van je eigen party!
We adviseren je graag over de mogelijkheden.
Mail ons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Om broodjes, taarten, quiches en/of maaltijdsalades te bestellen ga je naar www.lunchondemand.nl

Menukaarten