Urban Chef

Deli Cafe

Het idee achter Urban Chef’s deli-café is een trefpunt Urban style, waar je 's ochtends met een espresso en een krantje kunt ontbijten, 's middags eet je hier een een bruschetta en je sluit je (werk)dag af met een zoete versnapering of en goed glas wijn en een borrelpank. Of je nou alleen aanschuift aan onze leestafel of met een hele groep van vrienden, familie of collega’s komt, er is altijd een plek voor je.

Traiteur

Jij kunt dus genieten terwijl wij lekker aan het kokkerelen zijn in onze open keuken! Je kan dus hier vertrekken met de tassen vol eten, gewoon voor thuis, tafel zo gedekt! Want... waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Benieuwd?...Check onze fotogalerij...

Urban Bakery

Met gerust hart kunnen we zeggen dat we de lekkerste taarten van Arnhem hebben! Cheesecake, Carrotcake, Dadeltaart, Chocolade taart... allemaal eigen creaties en recepten! De hele dag door worden de taarten gebakken, dat ruik je en dat proef je! Je kunt ze ter plekke eten met een cappuccino erbij of je neemt een punt (of een hele taart) mee naar huis of kantoor... Hier kun je niet foute keuze maken, taarten zijn allemaal voortreffelijk!
Wil je ook op je werk genieten van onze taarten?
Bestel eenvoudig via www.lunchondemand.nl