URBAN CHEF CATERING-CATERING

Verwacht je veel gasten? En geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat het lekkers maar aan ons over. We doen namelijk niets liever. En: er zijn net zoveel mogelijkheden als smaken. Vertel ons je wensen, geef ons door wat je lekker vindt (en wat niet) en wij gaan voor je aan de slag.

DOWNLOADEN > INVULLEN > TERUGSTUREN > ONTSPANNEN
Het kerstdiner bij jou thuis. Maar dan zonder vetspatten op je blouse of oliegeur in je haar? Wij koken voor jouw tafelgenoten.
Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen, ophalen, uitserveren en heerlijk ontspannen genieten.

BUFFETTEN
Een gezellig samenzijn wordt nog leuker met onze buffetten. Denk aan hartige taarten, pasta’s, vlees- en visgerechten, brood en desserts. Je kiest zelf wat wij voor je mogen bereiden en wij zorgen ervoor dat het er op locatie precies zo zalig uitziet als het smaakt.

GRAZING TABLES & PLATTERS
Overgewaaid uit Australië. Daar waar ze zo laid backzijn, weet je wel?

Geen suffe schotels, maar stijlvolle tafels of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig.

STAPEL-OP THEE
High tea, Low tea, Sweet tea. Noem het zoals je wilt, je weet wat we bedoelen, toch? Suikerzoet, heerlijk hartig of een fijne mix daarvan.

(ZAKEN)LUNCH
‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?

PRIVATE DINING
Een diner bij jou thuis. Maar dan zonder vetspatten op je blouse of oliegeur in je haar. Wij koken voor jouw tafelgenoten precies wat jij lekker vindt. Drie gangen of zeven, vegetarisch of glutenvrij, wat jij wil. Als je dat handig vindt, brengen we zelfs het bestek en servies mee.

THEMAFEESTEN
Jaren tachtig disco. Engelse country-stijl. Italiaanse picknicktafel. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er oren naar. Sterker nog: het is ons niet gauw te gek. Wij houden wel van een uitdaging. Bel of mail je ons om te overleggen?

DOEN WIJ OOK DE AFWAS?

WIL JE BESTELLEN, HEB JE VRAGEN ?

Neem dan contact op via catering@urbanchef.nl of bel Ozana 06 52 62 64 80.

Urban Chef Catering - Illustratie
Urban Chef Catering - Cheesecake
Urban Chef Catering - Fingerfood
Urban Chef Catering-quiche paddenstoel
Urban Chef Catering - Diner