URBAN CHEF CATERING-CATERING

Verwacht je veel gasten? En geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat het lekkers maar aan ons over. We doen namelijk niets liever. En: er zijn net zoveel mogelijkheden als smaken. Vertel ons je wensen, geef ons door wat je lekker vindt (en wat niet) en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt al vanaf 10 personen een catering bij ons bestellen.

GRAZING BUFFET
Een gezellig samenzijn wordt nog leuker met onze heerlijke gerechten. Denk aan hartige taarten, pasta’s, vlees- en visgerechten, brood en desserts. Je kiest zelf wat wij voor je mogen bereiden en wij zorgen ervoor dat het er op locatie precies zo zalig uitziet als het smaakt. Al te bestellen vanaf 10 personen. Neem een kijkje in ons menu voor inspiratie.

GRAZING TABLE

Overgewaaid uit Australië. Daar waar ze zo laid backzijn, weet je wel?

Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. Check de catering folder voor de verschillende opties!

AFHAALMAALTIJDEN

Elke week van woensdag t/m zaterdag zijn wij open voor takeaway maaltijden. Vind hier elke week het wisselend menu en onze huisgemaakte burgers met friet!

Urban Chef Catering - Illustratie
Urban Chef Catering - Cheesecake
Urban Chef Catering - Grazing platter
Urban Chef Catering - Grazing Table