Urban Chef workshop

Lekker eten hoeft helemaal niet super ingewikkeld te zijn. Toch koken veel mensen vaak dezelfde gerechten. Weet je dat de meest smaakvolle recepten worden gemaakt met een handvol ingrediënten? Daarbij is het wel belangrijk dat je de juiste producten selecteert, goede combinaties maakt en de juiste kooktechnieken beheerst. Om dit te kunnen moet je natuurlijk wel de juiste kennis hebben. En daarna oefenen, oefenen, oefenen. Kom bij ons leren en experimenteren in de keuken.

We hebben 5 verschillende cursussen: BASIS – PASTA – HEALTHY – VEGGIE LOVER – BAKSELS.

NU mét cadeaubon t.w.v. €25 van ons restaurant SubUrban Chef.
Dan kun je ook onze andere gerechten eens komen proeven!

BASIS

Urban Chef Catering - Diner

KOSTEN: €175 P.P. incl. koffie | thee | frisdrank | lunch | wijnarrangement bij het eten
WANNEER: 1 APRIL | 6 MEI
TIJD: 10-17u
AANTAL PERSONEN: Minimaal 8

OCHTEND PROGRAMMA
– Standaard ingrediënten in huis
– Handige machines
– Kruiden droog versus vers bekijken en uitleggen toepassing
– Marinades
– Basis sauzen
– Keuken lifehacks

MIDDAG PROGRAMMA
– Vleesgerecht
– Bijgerecht
– Groente bereiding

BETALING
– 
De cursus betaal je vooraf via de bank, daarmee bevestig je je deelname.
– Annuleer je een week van tevoren de cursus, dan berekenen we de kosten niet door maar we geven ook geen geld terug. Je kunt je inschrijven voor een volgende cursus.
– Annuleer je korter dan een week van tevoren dan brengen we je de kosten van de cursus in rekening, tenzij je zelf voor vervanging zorgt.
– Wanneer wij de cursus annuleren krijg je uiteraard wel je geld terug.

De cursus gaat door bij een minimum van 8 personen. Je krijgt bericht als de workshop NIET doorgaat.

RESERVEREN?

PASTA

Urban Chef workshop pasta

KOSTEN: €150 P.P. incl. koffie | thee | frisdrank | lunch
WANNEER: 8 APRIL | 13 MEI | 3 JUNI
TIJD: 10-17u
AANTAL PERSONEN: Minimaal 8

OCHTEND PROGRAMMA
– Verschillen tussen de diverse pasta’s
– Droog versus verse pasta
– Zelf pastadeeg maken

MIDDAG PROGRAMMA
– Pasta verder verwerken (koken)
– Drie verschillende soorten pasta’s bereiden (lasagne | pasta met saus | ovenschotel)

PROGRAMMA
– 
De cursus betaal je vooraf via de bank, daarmee bevestig je je deelname.
– Annuleer je een week van tevoren de cursus, dan berekenen we de kosten niet door maar we geven ook geen geld terug. Je kunt je inschrijven voor een volgende cursus.
– Annuleer je korter dan een week van tevoren dan brengen we je de kosten van de cursus in rekening, tenzij je zelf voor vervanging zorgt.
– Wanneer wij de cursus annuleren krijg je uiteraard wel je geld terug.

De cursus gaat door bij een minimum van 8 personen. Je krijgt bericht als de workshop NIET doorgaat.

RESERVEREN?

HEALTHY

URBAN MEALBOX

KOSTEN: €175 P.P. incl. koffie | thee | frisdrank | lunch
WANNEER: 15 APRIL | 10 JUNI
TIJD: 10-17u
AANTAL PERSONEN: Minimaal 8

OCHTEND PROGRAMMA
– Wat is healthy? Calorie versus vezadigd, caloriebehoefte, schijf van 5 en andere “voorschriften”
– Waarom volkoren
– Etiketten lezen
– (Nut van) Superfoods
– Uitleg over gezonde lifestyle: variatie, lifestyle aanleren die bij jou past, inname supplementen, sporten om fit te zijn en niet om af te vallen

MIDDAG PROGRAMMA
– Diverse groente bereidingen,
– Verantwoorde vleessoorten
– Koolhydraten: (zoete)aardappel | rijst | pasta

BETALING
– 
De cursus betaal je vooraf via de bank, daarmee bevestig je je deelname.
– Annuleer je een week van tevoren de cursus, dan berekenen we de kosten niet door maar we geven ook geen geld terug. Je kunt je inschrijven voor een volgende cursus.
– Annuleer je korter dan een week van tevoren dan brengen we je de kosten van de cursus in rekening, tenzij je zelf voor vervanging zorgt.
– Wanneer wij de cursus annuleren krijg je uiteraard wel je geld terug.

De cursus gaat door bij een minimum van 8 personen. Je krijgt bericht als de workshop NIET doorgaat.

RESERVEREN?

VEGGIE LOVER

URBAN CHEF Groente

KOSTEN: €175 P.P. incl. koffie | thee | frisdrank | lunch
WANNEER: 20 MEI | 17 JUNI
TIJD: 10-17u
AANTAL PERSONEN: Minimaal 8

OCHTEND PROGRAMMA
– Uitleg over producten
– Proteïne uit vlees en hoe die te vervangen/aan te vullen
– Vitamines en mineralen enkel uit groenten en granen

MIDDAG PROGRAMMA
– Diverse soorten bereidingen: stoven | grillen | bakken
– Ovenschotels
– Opbouw Maaltijdsalades

BETALING
– 
De cursus betaal je vooraf via de bank, daarmee bevestig je je deelname.
– Annuleer je een week van tevoren de cursus, dan berekenen we de kosten niet door maar we geven ook geen geld terug. Je kunt je inschrijven voor een volgende cursus.
– Annuleer je korter dan een week van tevoren dan brengen we je de kosten van de cursus in rekening, tenzij je zelf voor vervanging zorgt.
– Wanneer wij de cursus annuleren krijg je uiteraard wel je geld terug.

De cursus gaat door bij een minimum van 8 personen. Je krijgt bericht als de workshop NIET doorgaat.

RESERVEREN?

BAKSELS

Quiche Zalm

KOSTEN: €150 P.P. incl. koffie | thee | frisdrank | lunch
WANNEER: 27 MEI | 24 JUNI
TIJD: 10-15u
AANTAL PERSONEN: Minimaal 8

PROGRAMMA
– Quiches
– Cheescake
– Focacciabrood
– Pizzadeeg

BETALING
– 
De cursus betaal je vooraf via de bank, daarmee bevestig je je deelname.
– Annuleer je een week van tevoren de cursus, dan berekenen we de kosten niet door maar we geven ook geen geld terug. Je kunt je inschrijven voor een volgende cursus.
– Annuleer je korter dan een week van tevoren dan brengen we je de kosten van de cursus in rekening, tenzij je zelf voor vervanging zorgt.
– Wanneer wij de cursus annuleren krijg je uiteraard wel je geld terug.

De cursus gaat door bij een minimum van 8 personen. Je krijgt bericht als de workshop NIET doorgaat.

RESERVEREN?