WIE IS URBAN CHEF?

Anneke van der Linden

Dat ben ik! Anneke; Food lover, patissier en nu eigenaar van Urban Chef!

Vanaf jongs af aan was ik al in de keuken te vinden; cake beslag aflikken, koekjes deeg eten en door alle kookboeken bladeren. Al dat nieuwsgierigheid leidden uiteindelijk tot de bakkersschool en diploma als Patissier.

In 2018 ben ik mijn eigen Patisserie begonnen; Linden Patisserie. Maar al snel kwam ik erachter dat mijn creativiteit verder ging dan alleen taarten. Dus toen de mogelijkheid kwam om Urban Chef over te nemen heb ik dit met beide handen aangepakt!

Urban Chef

Bij Urban Chef kan je genieten van huisgemaakte delicatessen. Van taart en lekkernij tot salades, gezonde maaltijden maar ook huisgemaakte frieten en burgers. Voor ieder wat wils! In de zomer kan je bij ons heerlijk genieten op het terras met een ruim aanbod aan bites, bier en diner. In de winter zit je in onze bistro lekker knus of neem je een maaltijd mee naar huis.

Naast onze bistro zijn er ook nog talloze mogelijkheden voor cateringen, zoet en hartig! Check hier onze catering folder!

Urban Chef staat voor duurzaamheid en goede kwaliteit. Daarom word ons vlees met veel zorg uitgezocht, de groentes vers ingekocht en zo veel mogelijk word zelf gemaakt. Daarnaast vind ik het belangrijk om een ruime keuze aan vegetarisch en vegan opties te presenteren.  Ook voor allergieën kunnen wij altijd een bordje vol serveren!

TOT SNEL BIJ URBAN CHEF!